Lediga lokaler Helsingborg

Hitta lediga lokaler i Helsingborg

Söker du lediga lokaler i Helsingborg?

Vi har de flesta typer av lediga lokaler och fastigheter tillgängliga att hyra i Helsingborg. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter en butikslokal, ett kontor eller en lagerlokal. Nedan hittar du en lista på de aktuella lediga lokalerna som vi du kan hyra idag. Har du fastnat för någon speciell stadsdel eller typ av lokal som du inte finner nedan så går det självklart bra att kontakta oss för att se om vi har något på ingång eller om vi kan hitta en unik lösning åt er.

Det går även bra att kontakta oss för framtida bruk då vi löpande förvärvar nya fastigheter och lokaler i Helsingborg.

Lokaler

Juelsgatan 5

Assessorn 21
Showroom, butik & Kontor

Total yta: 450 m²
Stad: Helsingborg

Lokaler

Juelsgatan 5

Assessorn 21
Lageryta, 8-9 m takhöjd

Total yta: 800 m²
Stad: Helsingborg

Lokaler

Juelsgatan 5

Assessorn 21
Showroom, kontor, butik & lageryta

Total yta: 2500 m²
Lediga ytor: 550, 700 m²
Stad: Helsingborg

Lokaler

Juelsgatan 4

Patronen 8
Showroom & butik


Total yta:
775 m²
Lediga yta: 775 m²
Stad: Helsingborg

Lokaler

Hävertgatan 31

Majoren 4
Showroom, kontor, butik, lager & verkstad

Total yta: 4900 m²
Lediga yta: 200 – 2000 m²
Stad: Helsingborg

Lokaler

Hävertgatan 33

Majoren 2
Butik och Kontor

Total yta: 1050+250(källare) m²
Stad: Helsingborg

Lokaler

Ängelholmsvägen

Största infart till HBG

Total yta: – m²
Stad: Helsingborg

Lokaler

Hävertgatan 21

IRIS 6
Restaurang, showroom, kontor & butik

Total yta: 4500 m²
Ledig yta: 290 m²
Stad: Helsingborg

Lokaler

kontorshotell helsingborg

Bergavägen 13

Bössan 5
Butik & lageryta

Total yta: 1000 m²
Ledig yta: 440 – 1000 m²
Stad: Helsingborg

Kontorshotell

kontorshotell helsingborg

Bergavägen 13

Bössan 5
Kontor

Total yta: 1200 m²
Ledig yta: 15 – 200 m²
Stad: Helsingborg

Lokal i Helsingborg – En stad för företagare

Hyra lokaler i Helsingborg – Skånes näst största stad, belägen i nordvästra Skåne med 174 734 invånare. Här är Öresund som smalast och det är endast 3750 meter från Helsingör. Historiskt sett har staden spelat en central roll för sjöfart och handel i regionen, vilket till stor del beror på att vi har Sveriges näst största containerhamn. Stadens läge innebär alltså att här finns gott om åkeri- och distributionscentraler, varför det är utmärkt för verksamheter att hyra lokal i Helsingborg.

Allt detta, i kombination med att det i området finns över 10.000 momsregistrerade företag, gör Helsingborg till en attraktiv stad att etablera eller expandera sitt företag i. Även ni med verksamheter som riktar sig mot privatpersoner har goda prognoser att lyckas, eftersom vi i December 2019 hade totalt 174 734 invånare. Helsingborg är alltså inte bara Skånes näst största stad utan även den nionde största tätorten i Sverige.

Till följd av detta finns här idag ett stort antal lediga fastigheter för egenföretagare med verksamheter av olika omfattning – allt från småföretagare utan anställda till växande verksamheter med flera anställda och ett fortsatt anställningsbehov.

Vill ni veta mer om att hyra kontorshotell, butikslokal eller industrilokal i Helsingborg så är ni varmt välkomna att kontakta oss på Kiar Fastigheter.

Kontorshotell – Hyr företagslokaler Helsingborg

Vill du hyra kontor i Helsingborg? Då bör du överväga ett av våra lediga kontorshotell. Detta alternativ passar sig utmärkt för egenföretagare som gärna delar en yta tillsammans med andra hyresgäster för det sociala samspelet eller för dig som inte vet riktigt var eller hur man hittar lediga lokaler i Helsingborg.

En stor fördel med att hyra en lokal i ett kontorshotell så slipper du binda upp dig på flera år i avtalstid utan kan istället signera dig på en kortare period. Vidare är inredningsbehovet inte lika stort då flera verksamheter delar gemensamma utrymmen såsom toaletter, kök och även konferensrum.

Idag erbjuder vi kontorslösningar med lediga kontor för omgående inflyttning så att ni kan fokusera på det som är viktigt för er tillväxt istället för var du och dina anställda ska hålla till. Läs mer om våra lediga lokaler i Helsingborg här eller kontakta en av våra representanter för frågor och personlig rådgivning.

Hyra industrilokal

Söker du efter en industrilokal för er verksamhet? Oavsett om du behöver en ny butikslokal eller en lagerlokal har vi lediga lokaler i Helsingborg som kommer falla dig i smaken.

Vi har optimala industrilokaler tillgängliga i områdena Berga och Norra infarten (Olympia). Här hittar ni lokaler tillgängliga från 250 kvm upp till 2000 kvm så att du kan hyra en industrilokal som passar er verksamhet perfekt.

Lokalerna är anpassningsbara så att du kan skapa en yta som på ett bra sätt representerar ditt varumärke i en fräsch lokal som designats för rätt ändamål. Givetvis kan våra proffs hjälpa dig hitta den mest lämpliga lokalen och de står redo att svara på alla frågor du kan tänkas ha.

Låter det intressant kan du kontakta oss idag eller läsa mer och se våra lediga industrilokaler här.

Hyra Butikslokal

Behöver ni en större butikslokal? Eller har ni ett nytt koncept att lansera eller en butiksverksamhet att öppna? I så fall har vi säkerligen den perfekta butikslokalen för dig. Vi har nämligen ett stort antal lediga butikslokaler i varierande storlekar med AAA-läge. De lediga lokalerna i Helsingborg har goda skyltmöjligheter ut mot vältrafikerade vägar för ytterligare exponering mot potentiella kunder i staden.

Klicka in här för att se våra lediga butikslokaler. Som vi tidigare nämnde lägger vi till nya lediga lokaler i Helsingborg med jämna mellanrum. Därför kan du kontakta oss även om vi inte listar en passande fastighet just nu eller om du redan fastnat för en viss lokal som du vill hyra men som vi ännu inte erbjuder.