Kontorshotell Helsingborg

Hyr ett kontorshotell i Helsingborg

Letar du efter ett kontorshotell i Helsingborg?

Kiar Fastigheter har kontorshotell i Helsingborg med lediga kontor från 15 kvm och uppåt beroende på önskemål på storlek. Här finns möjligheter även för dig som driver företag med anställda att hyra flera mindre kontor på samma våningsplan och i anslutning till varandra. Vi har på våra kontorshotell allt från egenföretagare som föredrar att arbeta ifrån en fast plats till företag med upp emot 5 – 6 st anställda.

Nedan ser du tillgängliga objekt där vi har kontorshotell i Helsingborg tillgängliga. Följ länken för att läsa mer om våra andra lediga lokaler i Helsingborg.

Skulle det vara så att du redan hittat en lokal du är intresserad i som vi antingen inte har listat eller som inte är tillgänglig än, så kan vi tillsammans arbeta fram en passande lösning. Vi lägger nämligen till nya lediga fastigheter med jämna mellanrum och har bra kontakter inom fastighetsbranschen i Helsingborg.

Kontorshotell

kontorshotell helsingborg

Bergavägen 13

Bössan 5

Yta: 200-1000 m²
Stad: Helsingborg

Är ett kontorshotell rätt för er verksamhet?

Letar du efter ett kontorshotell i Helsingborg? Det är många små och medelstora egenföretagare som föredrar att sitta på kontorshotell eftersom det dels ger dig ett socialt samspel på arbetsplatsen och dels fungerar som ett nätverk mellan företagen på kontorshotellet. Man går ofta miste om den sociala biten som egenföretagare utan anställda, vilket våra lösningar med kontorshotell i Helsingborg råder bot på.

En annan stor fördel med ett kontorshotell är att du slipper inreda i samma utsträckning som när du hyr en tom lokal. Du kan här ta del av gemensamma ytor för att dela kök, WC och även i vissa fall konferensrum för möten med såväl kunder som leverantörer.

Vidare är Helsingborg en väletablerad affärs- och handelsstad med över 150 000 invånare, 10 000 momsregistrerade företag och Skandinaviens näst största containerhamn. Här finns med andra gott om potentiella kunder och leverantörer samt ett etablerat system för företagare.

Hyra kontorshotell i Helsingborg

På Kiar Fastigheter förvaltar vi ett antal kontorshotell i olika storlekar på flera attraktiva platser runt omkring Helsingborg. Vi har allt från mindre kontorsplatser som lämpar sig perfekt för egenföretagare med få anställda till större lösningar med flera kontor och egna konferensrum för mellanföretagare.

Oavsett hur din verksamhets behov ser ut kan vi ordna en perfekt lösning till dig i ett kontorshotell som kommer hjälpa ditt företag växa. Som om inte det var nog förvaltar vi också ett stort andra lokaler i Helsingborg, däribland fräscha butikslokaler och praktiska lagerlokaler.

Vill du har mer information om de lokaler som idag är tillgängliga eller om du har frågor gällande kontorshotell i Helsingborg, får du gärna kontakta oss. Våra experter är redo att svar på dina frågor, boka visningar och guida dig till den bästa lokalen för din verksamhet.

Vad är ett kontorshotell?

Det blir allt vanligare att såväl stora som små organisationer väljer att flytta sin verksamhet till kontorshotell. Men varför är det så, och vilka för- respektive nackdelar finns det med kontorshotell jämfört med ett sedvanligt kontor? Vi ska försöka reda ut begreppen så att du enkelt kan fatta beslut på om ett kontorshotell i Helsingborg är något för dig.

Ett ökat behov för kontorshotell

Ett kontorshotell är en kontorslösning som ökat kraftigt i popularitet den senaste tiden. Enkelt förklarat så är ett kontorshotell en fastighet där man kan hyra ett eller flera mindre kontor eller kontorsplatser. Det finns idag lite olika typer av lösningar, men vanligast är att man har egna privata kontorsrum eller sitter i öppet kontorslandskap. Det finns både för- och nackdelar med båda alternativen och det är därför omöjligt att besvara vilken lösning som fungerar bäst till vilka företag.

Kontorshotell är svaret på en allt tuffare marknad när det kommer till enskilda kontor. Det kan vara mycket svårt att hitta den specifika lösning som man är på jakt efter. Som ovan nämnt så kan många egenföretagare även tycka att det blir både för dyrt och för stort med att hyra ett eget kontor med egna ytor som ska inredas och tas hand om.

Kontorshotell Helsingborg – En modern företagslösning

Att istället hyra kontorshotell är en mycket smidig och flexibel lösning där du egentligen mer eller mindre kan fokusera på att utföra ditt arbete och få ”all inclusive” på de övriga bitarna och ansvaren; såsom att städa kök eller rengöra toaletter. Som tidigare nämnt ett kontorshotell vara effektivt i nätverkssyfte eftersom det i regel sitter många mindre företag som är mer benägna att ingå i avtal med människor de känner till.

Har du ett litet eller medelstort företag, eller driver en filial i Helsingborg så är ett kontorshotell hos oss den perfekt lösningen. Hör av dig idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig hitta det perfekta kontorshotellet i Helsingborg.